Uppdatera Kaspersky Safe Kids

En uppdatering av Kaspersky Safe Kids fixar buggar, lägger till nya funktioner och förbättrar befintliga funktioners prestanda.

Kaspersky Safe Kids kontrollerar uppdateringsserver en gång i veckan för en ny version av applikationen. Kaspersky Safe Kids visar ett meddelande om en ny version är tillgänglig.

Om du uppdaterar premiumversionen av Kaspersky Safe Kids fortsätter du att använda premiumversionen av applikationen efter uppdateringen.

Uppdatera Kaspersky Safe Kids

Obs! Om licensavtal för slutanvändare ändras i samband med en uppdatering av Kaspersky Safe Kids måste du acceptera dem innan du kan installera den nya versionen av applikationen.